Ik ben geboren in Sommelsdijk. Tijdens mijn studie heb ik vier jaar in Rotterdam gewoond. Het eiland geeft mij het gevoel van thuiskomen. De vriendelijke mensen en de mooie natuur die je gelijk tot je beschikking hebt als je de deur uitloopt. Meer kan ik niet wensen. 

Helemaal ingericht naar onze eigen wensen

Een aantal jaar geleden besloten mijn partner en ik om samen op het eiland te gaan wonen. We wilden graag een nieuwbouwwoning en na een tijdje kwam het project ‘Havenstadt’ in Stad aan 't Haringvliet op ons pad. Mijn partner wilde heel graag een garage en oprit bij het huis. Er werd een woning in het project aangeboden die aan deze eisen voldeed. Een mooie twee-onder-1 kap woning aan de rand van de woonwijk. Het ontzettend mooie uitzicht vanuit de achtertuin trok ons helemaal over de streep. Een nieuwbouwwoning is leuk omdat je het helemaal in kunt richten naar je eigen wensen. Wij hebben gekozen voor een donkere uitstraling met een mooie zwarte keuken. Dit zorgt zeker in de winter voor een knusse setting. 

Lees verder

Wonen op een eiland

In het weekend pakken we graag de fiets. Over onbekende polderweggetjes genieten we van de mooie natuur om ons heen. Of we rijden langs de stranden in Ouddorp. Onderweg stoppen we dan voor een strandwandeling of een duik in de zee, om vervolgens ergens te landen in een leuk restaurantje. Mijn broertje en zusjes wonen buiten het eiland, maar toch komen zij altijd met veel plezier terug. Het is toch een soort thuiskomen als je hier bent opgegroeid, hoe ouder je wordt hoe meer je dit gaat waarderen. 

Lees verder

Om in Stad aan 't Haringvliet te gaan wonen was niet meteen onze eerste keuze bij het zoeken naar een woning. Toch hebben we geen moment spijt gehad. Het is hier superfijn wonen. We wonen praktisch aan het Haringvliet. Ik ben een fanatiek wandelaar en ik loop heel erg graag na een drukke werkdag even langs het mooie water. 

Lees verder

Ontdek ook...